workshops

De workshops zijn voor iedereen die in een kleine groep wil leren over diverse onderwerpen die met voeding en uw lichaam te maken hebben. Heeft u zelf een onderwerp waar u graag meer van af wilt weten, laat het dan weten. Er kan dan een workshop op maat gemaakt worden.


Leefstijl cursus "Bravo voor je BRAVO'S"

Ken je dat? Je wilt “iets” aan je gezondheid gaan doen, maar weet niet wat. Wil je meer bewegen, beter eten, minder drinken? Deze vier workshops helpen je om een concreet persoonlijk plan te maken waar jij verder op kunt bouwen. De cursus wordt gegeven door Karlien Tarry-Kruger, NIP psycholoog bij This Is My Life en Marjolijn Hut, diëtiste.

Hierbij gebruiken we de thema’s van de BRAVO’S: Bewegen, Roken, Alcohol, Voeding, Ontspanning, Slaap en Stress.

Al deze factoren hebben invloed op elkaar en op jouw gezondheid en iedereen heeft zijn eigen BRAVO’S. Daarnaast zijn jouw BRAVO’S geen constanten, maar passen zij zich aan. Zowel aan elkaar als de omstandigheden waar jij je op dat moment in bevindt. Daarin is geen goed of fout, alleen de keuze die jij maakt.

In de workshops behandelen we alle thema’s van de BRAVO’S en word jij uitgedaagd om op zoek te gaan naar jouw persoonlijke BRAVO’S en welke verbeterpunten jij ziet. Aan het eind van de workshops heb je een concreet en persoonlijk plan in handen waarmee je aan de slag kunt.

Kortom, zeg bravo tegen je BRAVO’S en geef je nu op!

Data en tijd: 4 zondag ochtenden, 7-14-21-28 november / 10.00 - 11.30 uur

Prijs: € 150 inclusief BTW

Inbegrepen: 4 workshop van 1,5 uur, het DCN leefstijlboek, uw persoonlijk leefstijlplan

Aantal plekken: 4 tot 6 personen

Opgeven: vul hieronder het formulier in om u op te geven.


Workshop "hoe lees ik een etiket"

Tijdens deze workshop leert u wat er op een etiket van een product staat. Welke informatie belangrijk is en welke informatie puur is om u te verleiden producten te kopen. Hierdoor kunt u zelf een betere keuze maken in de supermarkt.

De workshop bestaat uit een half uur uitleg. Daarna gaan we zelf met echte verpakkingen aan de slag. Dit onder genot van een kopje koffie of thee. Na afloop krijgt u een informatie map mee met daarin de theorie die is besproken.

Praktische informatie :

locatie: Wetering 1 te Vleuten (let op, niet toegankelijke voor mindervaliden)

aantal deelnemers: 3 tot 4

kosten per persoon: € 20


Workshop "mijn lichaam"

De workshop bestaat uit een half uur waarin bij elke deelnemer een lichaamsmeting wordt uitgevoerd (lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, vetvrije massa, spiermassa, lichaamsvocht, viscerale vetwaarde (= buikvet) en BMR). Hierbij moet u met blote voeten op de weegschaal staan, houdt u hier rekening mee als u langskomt. Ook wordt uw buikomvang gemeten.

Vervolgens krijgt u uitleg over wat de uitkomsten betekenen en krijgt u informatie over de factoren die hier invloed op hebben zoals voeding, beweging, slaap en stress.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. Na afloop krijgt u een informatie map mee met daarin de theorie die is besproken.

Praktische informatie :

locatie: Wetering 1 te Vleuten (let op, niet toegankelijke voor mindervaliden)

aantal deelnemers: 3 tot 4

kosten per persoon: € 20


Gastlessen / presentaties

Mocht u belangstelling hebben voor een presentatie of gastles naar een onderwerp naar keuze, dan is dit mogelijk. Prijzen worden afhankelijk van locatie en groepsgrootte bepaald. Ook grotere groepen of schoolklassen is geen probleem. Voor informatie kunt u mailen naar info@alwes.nl