workshops

De workshops zijn voor iedereen die in een kleine groep wil leren over diverse onderwerpen die met voeding en uw lichaam te maken hebben. Heeft u zelf een onderwerp waar u graag meer van af wilt weten, laat het dan weten. Er kan dan een workshop op maat gemaakt worden.


"waar sta ik" check

U wilt graag weten waar u staat qua gezondheid maar heeft geen zin in een lang traject? Dan is deze éénmalige check wat voor u. Tijdens deze check wordt een lichaamsmeting uitgevoerd (lengte, gewicht, BMI, vetpercentage, vetvrije massa, spiermassa, lichaamsvocht, viscerale vetwaarde (= buikvet) en BMR). Hierbij moet u met blote voeten op de weegschaal staan, houdt u hier rekening mee als u langskomt. Optioneel kan ook een meting van uw bloedsuikers, cholesterol en bloeddruk worden uitgevoerd.

Vervolgens krijgt u uitleg over wat de uitkomsten betekenen en krijgt u informatie over de factoren die hier invloed op hebben zoals voeding, beweging, slaap en stress. Dit aan de hand van het leefstijlboek dat u na afloop mee naar huis krijgt.
Praktische informatie :

locatie: Middenburcht 136 te Vleuten (3e etage)

aantal deelnemers: 1

Tijdsduur: 1 uur

kosten per persoon: € 50


Workshop "hoe lees ik een etiket"

Tijdens deze workshop leert u wat er op een etiket van een product staat. Welke informatie belangrijk is en welke informatie puur is om u te verleiden producten te kopen. Hierdoor kunt u zelf een betere keuze maken in de supermarkt.

De workshop bestaat uit een half uur uitleg. Daarna gaan we zelf met echte verpakkingen aan de slag. Na afloop krijgt u een informatie map mee met daarin de theorie die is besproken.

Praktische informatie :

locatie: Wetering 1 te Vleuten (let op, niet toegankelijke voor mindervaliden)

aantal deelnemers: 3 tot 4

kosten per persoon: € 20


Gastlessen / presentaties

Mocht u belangstelling hebben voor een presentatie of gastles naar een onderwerp naar keuze, dan is dit mogelijk. Prijzen worden afhankelijk van locatie en groepsgrootte bepaald. Ook grotere groepen of schoolklassen is geen probleem. Voor informatie kunt u mailen naar info@alwes.nl